Samenwerken met Reiswijsneuzen.nl

Deel dit artikel:

Heb je een reisgerelateerd bedrijf of product, dan is het mogelijk om met me samen te werken. Hieronder staan enkele mogelijkheden, maar heb je zelf een ander goed idee, dan hoor ik het graag!

Voor adverteerders

  • Advertentie: in de rechter sidebar op de homepage, naast elk bericht of in de footer.
  • Advertorial / Gesponsorde blogpost:
    Een door mij geschreven blogpost over een tour(company), accommodatie of andere reisgerelateerde aanbieder. Ik probeer altijd te schrijven over bestemmingen waar ik ook daadwerkelijk zelf ben geweest. Ook bestaat er de mogelijkheid om een gastartikel aan te leveren.
  • Het testen van reizigersproducten.
    Hierbij schrijf ik een eerlijke review op basis van mijn persoonlijke ervaringen.

Gastblogs

Ik vind het erg leuk om anderen te inspireren met mijn reisverhalen. Zo heb ik gastblogs geschreven voor o.a. Zuidoost Azië Magazine. Heb je een reiswebsite en wil je graag dat ik een blog voor je schrijf? Dat kan! Of heb jij een blog geschreven die je graag met mijn lezers wilt delen? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Heb je interesse in samenwerken, adverteren of sponsoren, neem dan contact met mij op.