jun 01

Review: The North Face rugzak van Duifhuizen tassen en koffers

door in Backpack, Review, Voorbereidingen

Deel dit artikel:

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een rugzak uitzoeken om te reviewen. Ik koos voor deze stoere The North Face rugzak en nam ‘m enkele dagen mee op sleeptouw. Of ‘ie mijn tests heeft doorstaan? Even verder lezen!

Ik wilde geen simpel dagrugzakje. Het moest een stevige tas zijn, geschikt voor mijn laptop en andere elektronica die ik dagelijks en op reis bij me draag, maar ook wil ik er trekkings mee kunnen maken. Ik koos voor het model ‘The North Face Borealis woman 25 L’ in de kleur dapple grey heather / tropical coral. Een hele mond vol, die kleurbenaming, maar dit betreft dan ook een speciale damesuitvoering. Dan mag er best een speciaal kleurtje op zitten :-)

image-2016-06-01

Voor stoere chicks

image-2016-05-30

Comfortabel voor trekkings

Het merk The North Face vind ik super stoer. De producten zien er lekker avontuurlijk uit en je weet dat de kwaliteit gewoon erg goed is. Dat zie je ook aan deze rugzak, die daardoor lekker multifunctioneel is en intensief kan worden gebruikt.

Ik heb ‘m dagelijks gebruikt, o.a. tijdens een wandeltocht, om mijn laptop te vervoeren en op de sportschool. Ik zet de plus- en de minpuntjes even voor je op een rijtje:

 

Pluspunten

image-2016-05-30(2)

Binnenvak 1 met veel opbergvakjes

 • Geschikt voor dagelijks gebruik, als handbaggage en voor trekkings.
 • Lekker draagcomfort voor lange wandeltochten: stevige en verstelbare schouderbanden.
 • Veel opbergvakjes. Daar houdt deze controle freak van. Overal is wel een vakje voor: pennen, tablet, laptop, telefoon, sleutels. Lekker geordend :-)
 • Je flesje water steek je aan de buitenkant in. Altijd binnen handbereik dus.
 • De laptop (15 inch) past er lekker strak in waardoor hij niet gaat zweven.
 • Je kunt een extra vest of slaapzak onder de elastieken binden, ook handig voor festivals!
 • Stoer design en toch vrouwelijk door het kleurgebruik.

 

Minpunten

 • image-2016-05-30(1)

  Binnenvak 2 met ruimte voor 15″ laptop

  Ik mis wat extra vakjes/ritsjes aan de buitenkant van de tas. Persoonlijk heb ik mijn spulletjes het liefst direct binnen handbereik. Denk aan: lippenbalsem, telefoon, portemonnee, sleutels.

 • Er is geen gewatteerde heupband, maar enkel een heupriempje. Dat geeft wat minder stevigheid en draagcomfort tijdens lange wandeltochten.
 • De buitenrits aan de bovenzijde van de rugtas past maar net over de (hoeken van de) laptop heen. Dat vind ik een beetje tricky, met het oog op stoten.

 

Tips voor het kopen van een backpack

Tenslotte, ben je niet op zoek naar een kleine rugzak, maar juist naar een echte backpack voor je aankomende (wereld)reis? Dan kun je vast wat hulp gebruiken! Er zijn namelijk zoveel soorten, maten en opties. Daarom heb ik deze blog geschreven over waar je op moet letten bij de aanschaf van een backpack. Handig toch?!

 


Tags: , , , ,

Laat een reactie achter!