okt 26

Voordelig reizen naar Chiang Mai

door in Thailand

Deel dit artikel:

Thailand is sinds jaar en dag een populaire bestemming voor backpackers. Chiang Mai, hoofdstad van de gelijknamige provincie, staat daarbij vaak op de lijst van te bezoeken steden. In de stad Chiang Mai komen heden en verleden samen in een fascinerende combinatie.

Gelegen aan de oevers van de Ping-rivier en omringd door bergen biedt Chiang Mai ook vele recreatiemogelijkheden voor de natuurliefhebber. Een bezoek aan de stad past in ieders budget, maar wordt nog voordeliger als je op de juiste plek online shopt voor tickets.

Image Credit: Cleong http://farm9.staticflickr.com/8440/7993999676_1b854680ac_b.jpg

Image Credit: Cleong http://farm9.staticflickr.com/8440/7993999676_1b854680ac_b.jpg

 

Handige boekingssite voor vliegtickets

Iedere reis begint met het boeken van een vliegticket. Momondo.nl helpt bij het vinden van de beste vluchten naar Chiang Mai tegen de laagste prijzen. Nadat de plaats van vertrek, de bestemming en de gewenste vliegdata zijn ingevoerd, vergelijkt Momondo meer dan 700 websites waar deze vluchten worden aangeboden. Ook is er de mogelijkheid vluchten te zoeken van en naar omringende vliegvelden en kan de voorkeur voor directe vluchten worden aangevinkt.

De resultaten van de zoekopdracht voor vliegtickets naar Chiang Mai worden getoond in een lijst van vliegtickets waarbij de prijzen oplopen. Zo kun je direct zien welke vluchten het voordeligst zijn. Naast het vergelijken van prijzen, kan de selectie ook worden aangepast zodat de vliegtijden of vliegtuigmaatschappijen kunnen worden vergeleken. Bovendien is er de optie per reissite te selecteren.

Op reis- en vergelijkingssite Momondo wordt iedere vlucht beoordeeld. De resultaten van de zoekopdracht zijn zo te filteren dat de vluchten worden ingedeeld op beoordeling. Deze beoordeling gebeurt aan de hand van een vergelijking tussen prijzen en tijden. Zo is makkelijk te zien welke vluchten als beste worden beoordeeld.

Gegarandeerd de goedkoopste tickets

Als reis- en vergelijkingswebsite heeft Momondo onlangs aangegeven dat de reiziger gegarandeerd de goedkoopste vliegtickets kan bemachtigen wanneer hij/ zij precies 59 dagen voordat de werkelijke reis begint het vliegticket boekt op Momondo.nl. Voor iedereen die het plan heeft opgevat naar Chiang Mai in Thailand te reizen, maar nog geen vliegticket heeft, is dit dus het ideale moment om een bezoek te brengen aan Momondo.

Voordelig reizen naar Chiang Mai
5 (100%) 1 vote


Tags: , , ,

3 antwoorden op “Voordelig reizen naar Chiang Mai”

 1. Van Remy:

  Zeker goede tip! Mocht ik ooit mijn reis en vliegangsten overwinnen weet ik waar te zoeken!

  Geplaatst op 28 oktober 2013 at 17:44 #
  • Van Reiswijsneuzen:

   Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar ook Manon heeft tijdens haar wereldreis een beetje vliegangst gekregen…

   Geplaatst op 5 november 2013 at 17:44 #
 2. Van Kim:

  Bedankt voor de tip Robin!

  Geplaatst op 26 oktober 2013 at 17:44 #

Laat een reactie achter!