jan 26

Backpackgek interviewt wereldreizigers Bart en Manon

door in In de media, India

Deel dit artikel:

Het is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld om je  vakantie- en reisavonturen online te delen via Facebook of bijvoorbeeld via een waarbenjij.nu account. Het ontwerpen en bijhouden van een eigen website vergt echter heel wat meer energie.

Interview door Freek en Claudia van www.backpackgek.nl

 

Toch is het een schitterende manier om al je avonturen bij te houden en te delen met vrienden, familie en mede-reizigers! Wij kwamen op het idee toen we anderhalf jaar geleden terechtkwamen op de website van Freek en Claudia. Zij zijn sinds september 2011 ruim een jaar op reis geweest en hebben via hun website www.backpackgek.nl op indrukwekkende wijze verslag gedaan van hun trip. Op hun website vind je niet alleen hun eigen reisverslagen, maar ook tips&trucs, fotoseries, en zelfs interviews van mede-reizigers. Hoewel we nog lang geen echte reiswijsneuzen zijn, wilden ze ons toch wel interviewen over ons huidige avontuur. Klik hier voor het interview.

Freek en Claudia, we zijn blij dat jullie enthousiasme voor backpackgek.nl ons heeft aangezet tot het maken van onze eigen website. We hebben er onwijs veel plezier van!


Tags: , , , , ,

2 antwoorden op “Backpackgek interviewt wereldreizigers Bart en Manon”

 1. Van :

  Hey Claudia,
  Jij ook bedankt voor je reactie. We zullen jullie website in de gaten houden!
  En wie weet tot in Oslo…

  Geplaatst op 28 januari 2013 at 17:44 #
 2. Van :

  Wat mooi geschreven en wat ontzettend lief van jullie. Geniet maar lekker daar en veel dank voor de mooie antwoorden!

  Geplaatst op 27 januari 2013 at 17:44 #

Laat een reactie achter!