sep 09

3 handige gadgets voor op reis (+ eentje winnen!)

door in Review, Top Tips!, Voorbereidingen, Winactie

Deel dit artikel:

Maak het jezelf leuk en gemakkelijk met deze onmisbare hebbedingetjes voor op reis. Dit zijn mijn 3 favoriete reisgadgets en jij kunt er eentje winnen!


De hedendaagse backpackers zijn hip. Flashpackers, zo noem ik ze (inclusief mijzelf – schaam…). Want tja, comfortabel reizen doen we tegenwoordig met elektronica. Niet iets waar Robinson Crusoe trots op zou zijn. Maar who cares. Makkelijk is het wel!

Tijdens mijn rondje globe droeg ik tijdens verre trajecten van A naar B altijd een volle tas handbagage met voornamelijk elektronica bij me. Want kostbare spullen stop je niet in je backpack, die achterin de bus uit het zicht ligt. Een laptopje, e-reader, telefoon, foto- en videocamera. Dat tikt aardig aan, maar voor mij waren ze stuk voor stuk onmisbaar.

Inmiddels kan ik een paar nieuwe gadgets aan mijn favo-lijstje toevoegen, die ik de volgende keer geheid in mijn inmiddels uitpuilende handbagage prop. Guilty pleasures? Welnee, pure noodzaak. Vanuit de visie van deze flashpacker althans…

Wil je er eentje winnen? Scroll dan direct naar beneden!

Mijn top 3 reisgadgets

Reisgadget 1: wireless bluetooth speaker

1. Wireless Bluetooth Speaker

Vanuit mijn tentje op Lowlands dreunde de bas het kampeerterrein over. De ultieme test voor dit wireless speakertje om te concurreren met de al aanwezige herrie. Even via Bluetooth aansluiten op mijn offline Spotify playlist en het feestje was aan.

Deze stoere draadloze bluetooth Speaker is sinds kort mijn favoriete reisgadget. Wat een geluid komt er uit dit ding! De bas dreunt lekker door en de accu gaat enorm lang mee, zo’n 8 uur.

Op het apparaatje zelf zitten knopjes om het volume te regelen of naar de volgende track te gaan en er is een handig opbergtasje meegeleverd. Simpel, maar doeltreffend. Ik stond even raar te kijken toen mijn telefoon begon te rinkelen via de speaker. Je kunt er namelijk ook handsfree mee bellen. Wist ik veel… leuke bijkomstigheid!divoom-bluetune-solo-3rd-generation-wireless-bluet2

Nice to knows:
✓ Prijs: € 34,95
✓ Draadloos bereik van 10 meter
✓ Tot 8 uur lang muziek afspelen
✓ Hoge geluidskwaliteit en een krachtige bas
✓ Inclusief opbergtasje en ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

2. Universele Powerbank

Nooit meer een lege accu. Dit kleine stickje laadt onderweg je elektronica op, zoals je telefoon, laptop of e-reader. In feite alle producten met een USB-aansluiting. Ik heb deze universele powerbank onlangs gekocht en het is een erg fijne oplader. Je plugt ‘m eerst in het stopcontact om de accu vol te laten lopen. Dat duurt circa 2 tot 3 uur. Daarna is hij klaar voor gebruik. Wat ik erg handig vindt, is dat je op het schermpje kunt zien hoe vol de batterij is. En het oog wil ook wat: het is een mooi design.

Eigenlijk onmisbaar en waarom ik dit niet eerder heb aangeschaft is mysterie. Tegenwoordig ligt hij standaard in mijn tas of auto, maar tijdens mijn volgende trip zit-ie in het zijvakje van mijn handbagage.

selencia-universele-powerbank-2600-mah-zwartNice to knows:
✓ Prijs: € 19,95
✓ Afmetingen: 9 x 2,3 x 2,3 cm
✓ Gewicht: 77 gram
✓ Telefoon tot 1,5x op te laden
✓ LED display laat zien hoe vol de accu nog zit

3. Selfie-Stick

Say cheeeeese!!! Selfies zijn natuurlijk onmisbaar in je fotocollectie. Jij achter het stuur van je vette motorhome tijdens je roadtrip door Australië, terwijl je tussen de boomtoppen zoeft tijdens de Gibbon Experience of een vanuit een hot tub op 5000 meter hoogte op de zoutvlakten van Bolivia. Die momentjes moet je natuurlijk even vastleggen op foto en video. Dan is een ‘go go gadget arm’ wel handig.

Zo’n Selfie-Stick weegt niks en steek je zo in het zijvakje van je rugzak.

premium-selfie-stickNice to knows:
✓ Prijs: € 24,95
✓ Voor foto’s en video’s
✓ Ingeschoven lengte: 23 cm, uitschuifbaar tot 90 cm
✓ Houder verstelbaar in verschillende posities
✓ Inclusief polskoord en bevestigingsklip om de stick aan je broek of tas te hangen

En zoek je een iets luxere selfie-stick die via BlueTooth direct verbinding met je telefoon maakt, dan zou ik voor deze variant gaan.

Een van bovenstaande reisgadgets winnen?

Lucky you… misschien ben jij straks de trotse eigenaar van één van deze gadgets. Ik verloot namelijk een kortingscode van € 35,- onder mijn lezers. En laat dat nou voldoende zijn om een Bluetooth Speaker, Powerbank of Selfie-Stick te bestellen. Een mooi, nieuw telefoonhoesje voor je kostbare smartphone kan natuurlijk ook!”

Zo doe je mee!
Reply op mijn Facebookpost (klik op onderstaande button) en laat me weten wat jouw all-time favoriete reisgadget is en waarom. Zo inspireer je anderen om nog beter (en hopelijk niet zwaarder) bepakt op reis te gaan!
Op 4 november maak ik de winnaar bekend!

Ja, ik doe mee! >>

 

 


Tags: , , ,

Laat een reactie achter!