sep 30

Fotoserie: het beste van Sucre

door in Bolivia

Deel dit artikel:

Na 2,5 week Sucre kunnen we onszelf enigszins tot ‘insiders’ benoemen. Dat ene terras met dat magnifieke uitzicht, de goedkoopste en lekkerste lokale maaltijden en elke dag een versgeperst sapje van die lieve dametjes. Dit zijn onze favoriete hangouts en aanbevelingen!

De 'Plaza 25 de Mayo' is het centrum van Sucre. Genieten in het zonnetje, de duiven voeren, en een verse jus d'orange voor maar €0,45.

De ‘Plaza 25 de Mayo’ is het centrum van Sucre. Op dit mooie plein is altijd wat te beleven. Genieten in het zonnetje, de duiven voeren, en een verse jus d’orange voor maar €0,45.

 

Tijdens het festival ter ere van 'Virgin Guadeloupe' is het 't hele weekend feest, met een hele grote optocht en veel dans en muziek.

Tijdens het festival ter ere van ‘Virgin Guadeloupe’ is het ’t hele weekend feest, met een hele grote optocht en veel dans en muziek. Voor de Bolivianen is dit een speciaal uitje waarbij dag en nacht wordt doorgedanst.

 

Achter bijna alle deuren schuilt wel wat onverwachts. Van fijne restaurantjes en bijzondere binnenplaatsjes tot prachtige patio's.

Achter bijna alle deuren schuilt wel wat onverwachts. Van fijne restaurantjes en bijzondere binnenplaatsjes tot prachtige patio’s. Deze foto is genomen op de binnenplaats van het Museum de Recoleta.

 

Op maar 5km van het centrum van Sucre ligt het Parque Cretacico, waar je echte dinosaurus voetsporen kunt bewonderen en replica's op een ijsje kunt trakteren.

Op maar 5km van het centrum van Sucre ligt het Parque Cretacico, waar je echte dinosaurus voetsporen kunt bewonderen en levensechte replica’s op een ijsje kunt trakteren.

 

Op de 'Mercado' vind je alles; van Bolivia's beste fruitshakes tot WC-eend . En je kunt er zelfs voor een prikkie terecht voor lunch en diner.

Op de ‘Mercado Central’ vind je alles; van Bolivia’s beste fruitshakes tot gootsteenontstopper en hondevoer . En je kunt er zelfs voor een prikkie aanschuiven tussen de locals voor een lekkere lunch of diner.

 

Hoewel de naam Sucre niets te maken heeft met suiker, staat de stad bekend om zijn chocolaterieen en andere lekkernijen. Jammie!

Hoewel de naam Sucre niets te maken heeft met suiker, staat de stad bekend om zijn chocolaterieen en andere lekkernijen. Jammie!

 

Vanuit 'El Mirador' in Recoleta kun je tijdens een heerlijke lunch met verse sapjes genieten van een prachtig uitzicht over Sucre.

Vanuit ‘El Mirador’ in Recoleta kun je tijdens een heerlijke lunch met verse sapjes en uitmuntende salades genieten van een prachtig uitzicht over Sucre. Wat is backpacken toch zwaar.

 

Alex - De man die alles voor je regelt; van paragliden tot accommodaties en visum extensies, you name it! Tel.73400120 & sucrecheaptours@gmail.com

Alex – Vriendelijk en betrouwbaar en DE man die alles (goedkoper) voor je regelt: van paragliden tot accommodaties en visum extensies, you name it! Tel: 73400120 Email: [email protected]

 

Onze 'Master Bedroom' inclusief eigen badkamer, WiFi, en gebruik van woonkamer, keuken en tuin voor maar €10,- per nacht

Onze ‘Master Bedroom’ bij een lieve Boliviaanse familie. Inclusief eigen badkamer, WiFi, en gebruik van woonkamer, keuken, wasmachine en tuin voor maar €10,- per nacht.

 

Het straatbeeld van Sucre kenmerkt zich door de vele oude Volkswagen Kevers en andersoortige brikken. Geen APK, wel erg schattig.

Het straatbeeld van Sucre kenmerkt zich door de vele oude Volkswagen Kevers en andersoortige brikken. Zeer waarschijnlijk niet APK gekeurd, maar wel erg schattig.

 

Fotoserie: het beste van Sucre
4.5 (90%) 2 votes


Tags: , ,

7 antwoorden op “Fotoserie: het beste van Sucre”

 1. Van Saskia van Hamersveld:

  Wauw, dat ziet er goed uit! Wij zijn nu in China en kunnen helaas jullie video post niet zien :( De Chinese overheid blokt echt alles… Maar deze post natuurlijk kunnen we uiteraard wel bekijken. Erg leuk om te zien. En ter inspiratie als wij in dat deel van de wereld zitten. Maar dat duurt nog wel even, we zijn nu ruim 1 maand weg.

  Groetjes,
  van de andere kant van de wereld,
  Rijnhout en Saskia

  Geplaatst op 5 oktober 2013 at 17:44 #
  • Van Reiswijsneuzen:

   Ha reizigers!

   tof dat jullie nu ook onderweg zijn. Went het al een beetje? China is wat dat betreft wel een goed begin, dan kun je de rest ook wel aan :)

   Geplaatst op 8 oktober 2013 at 17:44 #
 2. Van Laura:

  Wat hebben jullie het toch slecht ;-)
  Die hapjes en die sapjes zien er echt heerlijk uit.
  Lekker genieten !

  Geplaatst op 1 oktober 2013 at 17:44 #
  • Van Reiswijsneuzen:

   Sucre is inderdaad echt genieten, maar dat mag ook wel eens :D

   Geplaatst op 8 oktober 2013 at 17:44 #
 3. Van Kim:

  Och wat een fijne foto’s!
  En die lunch…!!! Wat een mega-borden zeg (of ligt dat aan jullie nieuwe camera hahaha)

  XXX

  Geplaatst op 1 oktober 2013 at 17:44 #
  • Van Reiswijsneuzen:

   Een beetje van beide, maar die lunch was inderdaad een topper!

   Geplaatst op 8 oktober 2013 at 17:44 #
 4. Van Ria:

  Leuke ,lekkere gezonde,rustige foto’s.

  Jullie zijn zeker aan het relaxen,,,,
  alles op z’n tijd!

  Kun JIJ het wel volhouden Manon, met al die Lammertjes om je heen???
  Laat je niet onder sneeuwen. haha

  Veel plezier jullie 4

  Geplaatst op 30 september 2013 at 17:44 #